Novas

C.D. Baio 2 - 3 Bertamiráns F.C.

Importante victoria a domicilio.

O noso equipo sénior consegue sumar de 3 na visita ao Platas Reinoso para acada-la novena posición da táboa. O partido rematou ca vitoria por 2-3 fronte ao C.D. Baio. O equipo local comezaría o encontro poñendose por diante no marcador despois dun centro lateral no minuto 5. Os nosos xogadores souberon reaccionar e en menos de 10 minutos foron quen de darlle a volta ao marcador e poñerse 1-3, grazas ao gol de Fabri e ao doblete de Rachi. Unha imprecisión na saída de balón do Bertamiráns faría que o C.D. Baio conseguese meterse de novo no partido cun tanto no minuto 31. No minuto 37 Rachi sería expulsado por dobre cartón amarelo e os nosos quedarían con 10. Malía inferioridade, o equipo foi capaz de xerar ocasións, e pese a sufrir nalgúns tramos, conseguiu traer para casa os 3 puntos.
Este é o camiño a seguir, o obxetivo cada vez está máis preto. Pensando xa no encontro desta semana, no cal recibiremos ao Cordeiro C.F.